Prvi zagrebački koncert Radio Luksemburga u Aquariusu

Svi oni koji su se prethodnih mjeseci raspitivali o nastupima i svirkama Radio Luksemburga u Zagrebu, napokon dolaze na svoje! Prvi zagrebački koncert Radio Luksemburga održat će se u Aquariusu u petak 23. ožujka i otvara priliku svim obožavateljima njihove glazbe da bend i njihove pjesme dožive u punom sjaju.

Radio Luksemburg će ovaj koncert iskoristiti kako bi pokazali da su svirke uživo ono što im najbolje leži, a da hitovi koji su osvojili radijski i televizijski eter zvuče još bolje u live izdanju. Također, koncert će poslužiti i kao promocija nedavno izdanog albuma prvijenca „Radio Luksemburg u boji“ koji će publika u Aquariusu moći kupiti po sniženoj cijeni.

Bendu će se na pozornici pridružiti i gost albuma, popularni Davorin Bogović, a najavljuju se gosti iznenađenja! Radio Luksemburg se predstavio široj publici pjesmama „Idu dani“, na kojoj je gostovao Davorin Bogović, a publiku, glazbene urednike i obožavatelje osvojili su izvrsno prihvaćenim hit singlom „Ako nemam te“ koji je na Youtube preslušan više od pola milijuna puta! Sličan uspjeh u radijskom eteru ponovio je treći singl „Tvoje boje“ a kao pripremu za koncert, osim navedenih, preporučujemo i četvrti singl Radio Luksemburga, pjesmu „Kad sam te poljubio“.

 

 

Radio Luksemburg predvodi sjajni vokalist Nikola Marjanović, autorski dio glazbe i teksta potpisuje Zoran Beloša-Beli, gitarist i član banda, dok aranžmane potpisuje Srđan Sekulović-Skansi. Ostale članove banda Radio Luksemburg čine još i Vladimir Bjelica na bubnjevima, Damir Detić na bas gitari, Ante Gudelj na klavijaturama i Zoran Drlić Zoka na gitari.

Ulaznice za zagrebački koncert Radio Luksemburga možete kupiti po cijeni od 40 kn u pretprodaji i 45 kn na dan koncerta na prodajnim mjestima Eventima te u online prodaji na www.eventim.hr.

Objavljeno: Ponedjeljak, 19 Ožujak, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box