Premijerni riječki nastup Silicone Soula u Stereo dvorani

Ostalo je 15 dana do premijernog riječkog nastupa škotskog house dvojca Silicone Soul, koji će u petak 30. ožujka odsvirati svoj višesatni set u Stereo dvorani u sklopu proslave 5-godina party serijala Pozor! Elektronika.

Od prvog pojavljivanja na Soma Recordsu 1998. godine, DJ/producentski duo Craig Morrison i Graeme Reedie, poznati kao Silicone Soul, zauzeli su posebno mjesto na napučenom području elektroničke plesne glazbe, uglavnom zbog dubine i kvalitete njihove produkcije, konstantnog razvoja i urođenog razumijevanja glazbe.

Silicone Soul je savršeno ime za opisati način na koji su oblikovali svaki zvučni uzorak iz njihovih studijskih strojeva, davajući najveću pažnju i emociju, ne prateći trendove, već prativši svoju strast i instinkt koji ih je doveo do uspjeha kao što je polučio hit "Right On".

 

 

Osim komercijalnog uspjeha navedenog house klasika, Silikonci su sretni u spoznaji da se sjajno snalaze i u underground krugovima, producirajući i svirajući alternativniju, melodičnu teksturu koja odlično gravitira između raznih podžanrova housea, od deepa i techa do euforičnih i progresivnih elemenata.

Silicone Soul u svojoj diskografiji imaju četiri albuma i brojna EP izdanja na Soma Recordsu te četiri kompilacije za razne izdavačke kuće, među kojima je i njihova Darkroom Dubs, te postaju jedan od produktivnijih house projekata uopće. Uskoro im izlazi remiskirani album!

Osim ovog škotskog dua, na partyju još nastupaju DJ Bokee iz poznatog beogradskog projekta Kinetic Vibe te riječki DJ Igorritza, dok je za vizualni identitet Stereo dvorane zadužen VJ Bakka.

Cijena ulaznice iznosi 60 kn do ponoći, odnosno 70 kn nakon ponoći. Ili okušajte sreću putem naše nagradne igre!

Objavljeno: Četvrtak, 15 Ožujak, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box