Usudi se pokazati irskost! St. Patrick's day u River pubu

U2, Guiness, Boston Celtics, pubovi,... Ma ne igramo asocijacije, ali želimo vas navesti da razmišljate o Irskoj. Jer ovaj tjedan ćemo prštati od irskosti! Iako vas nećemo ovog puta odvesti na putovanje u Irsku, ali ćemo vam ponuditi da proslavite sa nama 17. ožujka u riječkom okupljalištu gdje ćete se osjećati 'najirskije', riječ je naravno o kultnom River Pubu!

17. ožujka ili u prekrasnoj Éire (Irskoj) poznato kao St. Patrick's day proslaviti ćemo u Riveru baš kao pravi Irci, uz obilje cuge i obilje odlične glazbe! Da bi dojam bio sveukupan trebate nam samo vi uz malo dobre volje.

Ono obilje cuge koje smo gore spomenuli biti će pod patronatom Jameson whiskeya, a Jameson hostese dijeliti će nagrade onim najhrabrijima, onima koji će se usuditi pokazati irskost.

Također, ono obilje odlične glazbe birati će DJ Alen Tibljaš koji će posebno za ovu prigodu pripremiti set irskih pjesama!

Posebna whiskey ponuda:

Jameson Sprite 17kn
Jameson 0,5L + 1L Sprite 240 kn

Onda? Jesmo li vas uspjeli nagovoriti da sa nama provedete Lá Fhéile Pádraig? Sigurni smo da jesmo!
Potvrdite nam svoj dolazak putem facebooka!

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme:
Elvis Morsi (voditelj) – 095/ 400 - 3003

Vidimo se u Riveru!

Sláinte!

 

Objavljeno: Srijeda, 14 Ožujak, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box