Poznati britanski DJ Benji B na Red Bull Music Academy partyju u Zagrebu

Ovoga petka, 17. ožujka u zagrebačkom Vip clubu (Trg bana Jelačića 9) nastupit će Benji B, poznati britanski DJ i radijski voditelj, koji će u sklopu ovoga partyja predstavljati Red Bull Music Academy u Hrvatskoj.

Red Bull glazbena akademija trenutno je najpoznatija glazbena akademija na svijetu koja okuplja brojne protagoniste plesne scene; predavače, diskografe, producente, glazbenike, DJ-e i sve ostale koji drže plesnu industriju na nogama. Ovo svojevrsni promo party Red Bull Music Academyja koji će se na jesen održati u New Yorku, a još je manje od mjesec dana ostalo da se svi zainteresirani prijave sudjelovati na Akademiji.

Benji B. je karijeru započeo prije više od 10 godina kao producent na legendarnom Kiss FM-u, a 2002. na poziv BBC-ja prešao na BBC 1Xtra / Radio1 gdje punih 11 godina radi jednu od najslušanijih emisija tog radija, predstavljajući underground glazbu raznih stilova, od hip hopa i soula, preko housea i techna do dubstepa, boogieja i disca. Također, posljednje 4 godine Benji je i rezident DJ klupske večeri pod nazivom Deviation koja se jednom mjesečno održava u Londonu, a na kojoj su uz njega nastupili i Theo Parrish, Flying Lotus, Skream, Martyn, Floating Points, Kode 9, Hudson Mohawke, Phil Asher i mnogi drugi.

Uz Benjija će nastupiti i legendarne zagrebačke DJ snage Eddy Ramich i Phat Phillie, danas obojica DJ-i mladog zagrebačkog Radija 808 koje ne treba posebno najavljivati, jer obojica su vrlo dobro poznata zagrebačkoj clubbing sceni, a i šire.

Party počinje točno u ponoć! Ulaz je 30 kuna.

 

Objavljeno: Utorak, 13 Ožujak, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box