Na Dan žena Zdravko Čolić pjeva pred zagrebačkom publikom

Požurite po svoju ulaznicu za koncert Zdravka Čolića u zagrebačkoj Areni 8. ožujka! U prodaji je ostalo još malo ulaznica, upravo je pušten u prodaju zadnji kontigent od 1500 ulaznica za koncert u Areni, poručuju iz menadžmenta Zdravka Čolića. 

U zagrebačkoj Areni 08.03. Zdravko Čolić  će otpjevati svoje najveće hitove. Blistavu karijeru započeo je davne 1972. godine kada je otpjevao i danas veliki hit, evergreen domaće glazbe “Sinoć nisi bila tu”. Ova pjesma označila je početak Čoline karijere, ali i velikog prijateljstva Zdravka Čolića i Kemala Montena koje traje i danas. 

Četrdeset godina blistave karijere, 13 autorskih albuma, rasprodane sve dvorane i stadioni u regiji, sve su to podaci kojima se može pohvaliti Zdravko Čolić. Popularni Čola jedini je izvođač koji na ovim prostorima može okupiti 100 000 ljudi na jednom mjestu. 

 

 

Čola je dobro raspoložen i sa nestrpljenjem očekuje zagrebačku publiku pa se za veliki koncert priprema sa svojim bendom i siguran je da će dati sve od sebe da publici osigura nezaboravnu glazbenu večer i koncertni spektakl za pamćenje.

Ulaznice za koncert u Areni Zagreb u prodaji su i mogu se kupiti po cijeni od 130 kuna za parter, mjesto na gornjoj tribini stoji također 130 kuna. 

Ulaznice za veliki koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb, mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr.