Globalna indie senzacija Zola Jesus u Tvornici Kulture

Jedno od trenutno značajnijih imena svjetske indie scene, amerikanka ruskih korijena Zola Jesus dolazi u Zagreb. Svoj premijerni hrvatski nastup održati će ovoga petka, 6. travnja u Malom pogonu Tvornice Kulture.

Talentirana 22-godišnja umjetnica s već nekoliko izdanja iza sebe, kritiku i fanove osvajala je s nekoliko najavnih EP izdanja, da bi ju prošlogodišnji album ”Conatus” definitivno pogurao na naslovne stranice. Kroz svoje showcase mini evente posebno ju je promovirao veliki Pitchfork, a finalni proboj dogodio se na takvom jednom nastupu na SXSW festivalu u Austinu.

Zola Jesus i njezin zvuk često su uspoređivali s Kate Bush, Lisom Gerrard (Dead Can Dance), Joy Division i Florence Welch, a na novim snimkama do kraja ja razvila vlastiti stil, koji je u konačnici sjajan hibrid elektronike, indie, gothic i pop utjecaja. Na svoje turneje kao predgrupu do sada su ju zvali među ostalima i Fever Ray i The XX. S punim bandom iza sebe i u brzom naletu prema vrhu scene, Zola Jesus dolazi u Zagreb u trenutku kada je prati ogroman globalni hype, što je rijetkost u našoj koncertnoj ponudi.

Ulaznice po cijeni od 70kn nalaze se u pretprodaji, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi će 90kn. 

 

Objavljeno: Ponedjeljak, 2 Travanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box