OUTLOOK festival - najveci dubstep festival na svijetu!

Drugi po redu OUTLOOK festival, vraća se po titulu najvećeg i najboljeg dubstep festivala na svijetu. Ovogodišnji OUTLOOK nadmašio je samog sebe fascinantnim line upom. Osim najpoznatijih i trenutačno najaktualnijih imena svijetske dubstep scene, na festivalskom jelovniku naći će se i koja poslastica za ljubitelje drum&bass, reggae, dancehall, dub, roots, soul, hip-hop i dancefloor glazbe.

 

Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjeg OUTLOOK festivala u Gardenu (Petrčane), ove godine festival se seli na novu i veću lokaciju, klub Aquarus na Zrću. Festival će se odžati u izrazito zahvalnom terminu, terminu kada svi ostali klubovi, na plaži Zrće, padaju u zimski san, a Aquarius nastavlja s radom još jedan vikend. Tada mi nastupamo i osvajamo kompletnu plažu, na kojoj smo sigurni da buka neće smetati mještane, te na taj način izbjeći probleme s kojima smo se susretali na prošlogodišnjem festivalu.

 

OUTLOOK festival nastao je kolaboracijom mladih koji se kriju iz poznatih engleskih projekata kao što su: Vagabondz, New Bohemia, Subdub, Hit&Run, Bass Camp, Reggae Roast, Dubnium i Tuesday Club.

 

Prodano je već više od pola ulaznica za festival ! Požurite i nabavite si ulaznicu na vrijeme po specijalnoj cijeni koja vrijedi samo za zemlje bivše Jugoslavije !

 

Cijena trodnevne festivalske ulaznice za zemlje bivše Jugoslavije iznositi će samo 400 kuna, za razliku od ostalih zemalja koje plaćaju punu cijenu (£75 + Booking Fee).

 

Cijena cijelodnevne ulaznice iznositi će 200 kuna (12pm - 6am)
Cijena poludnevne ulaznice iznositi će 150 kuna (11pm – 6am)

 

* ove cijene važe samo za zemlje ex YU (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Kosovo, Makedonija i Crnu Gora)

 

Boat party ulaznice po 15 funti + booking fee. Više informacija naći ćete na ovom linku http://www.leedstickets.com/allevents

 

Kod kupnje ulaznica, priložiti ćete putovnicu!

 

Informacije vezane uz smještaj (kamp, hotel, apartman), naći ćete na ovim linkovima: http://www.outlookfestival.com/accommodation.html ili http://www.tz-novalja.hr/eng/smjestaj.php

 

Kako do Novalje?
Katamaranom od Rijeke za 40ak kuna
Busom od Zadra za 30ak kuna

 

http://www.facebook.com/outlookfestival
Više informacija vezano uz festival, lokaciju, line up, naći ćete na stranici www.outlookfestival.com.

Objavljeno: Utorak, 1 Rujan, 2009 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box