Novi članovi Hall of fame rocka Guns 'N' Roses na Exitu 2012!

Svjetski poznati kalifornijski odmetnici, bend koji je tijekom čitave svoje karijere živio krilaticu „seks, droga i rock'n'roll“ i otpadnički heroji prethodnih nekoliko generacija, Guns N’ Roses, nastupit će ovog ljeta na glavnoj pozornici Exit festivala.

Od svog debut albuma,  Appetite For Destruction iz 1987., sve do posljednjeg, Chinese Democracy, iz 2008. godine, ali i novog albuma, za koji tvrde da već imaju spreman materijal, Gunsi su bili misionari rokerskog shvaćanja slobode, koje predvodi enfant terrible i ikona rock'n'roll kulture, Axl Rose.

Guns N’ Roses su svjetsku popularnost stekli osamdesetih i početkom devedesetih godina svojom muzikom koja je mješavina hard rocka, blues rocka, heavy i glam metala, ali i spektakularnim koncertima, skandalima i tučama. Malo tko nije odrastao uz rock himne poput Sweet Child Of MineNovember Rain, Paradise City, Knockin’ on Heaven’s Door, Don’t Cryili Welcome to The Jungle.

 

U travnju 2012. Guns N’ Roses bit će primljeni u Rock’n’roll hall of fame, ispisujući tako najznačajnije stranice svjetske rock baštine. Guns N’ Roses  su u intervjuu za NME u siječnju ove godine najavili da im je sedmi po redu studijski album prioritet, kao i da imaju tonu novog materijala, tako da na Exitu možemo očekivati premijerno izvođenje novih hitova. Svi prethodni albumi Gunsa prodani su u više milijuna primjeraka, dostižući platinaste tiraže i sjajne uspjehe na top listama širom svijeta. 

Exit Festival će se ove godine održati od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i kao i svake godine dočekat će blizu 200 000 posjetitelja iz cijelog svijeta.  Svoj nastup na ovogodišnjem Exit festivalu do sad su potvrdili legendarni New Order, rock&roll atrakcija Wolfmother, sjajni Gossip, world music senzacija Buraka Som Sistema, a Dance Arena ugostit će slavnu etiketu Cadenza Records.

ULAZNICE

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. srpnja 2012 su u prodaji. U ponudi se nalaze: Festivalska ulaznica po redovitoj cijeni od 555 kn; Premium paket (za nove kupce) koji uključuje festivalsku ulaznicu, prijevoz i mjesto u kampu po cijeni od 895 kn, odnosno 745 kn za kupce iz Osijeka. Kamp po cijeni od 190 kn.

Službena prodajna mjesta u Hrvatskoj su:

Dallas Music Shop, Teslina 14, Zagreb

AVE Fasion Store,  Portanova, Svilajska 31a, Osijek

Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka

Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M.Gupca 3a, Rijeka

Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split

Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar

Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik

Dallas Music Shop, Carera 72, Rovinj